rufiqcavadov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Ben Rufiq. 25 yaşındayım ve Azerbaycanda yaşıyorum. Bu forumda her zaman kafama takılan sorular olsun hep cevap aldığım bir forum olmuştur. Bu defa farklı bir konuda rahatsız edeceğim. Benim şiddetli bir geniz akıntım var ve bu durmak bilmiyor. 2021 yılından beri başladı. Hala devam etmekte. Doktorlara gittim. Bakın, doktora gittim demiyorum. Doktorlara gittim. Neyse konu o değil aslında. 2 ay öncesi babam bir iş buldu. Çoğu kişi üzerime geliyordu. Git çalış, arkadaş edin, evlen kafan karıştıktan sonra bir şeye unutursun o akıntıyı falan filan diyorlardı. Fakat öyle olmadı. Neyse konu akıntı da değil aslında ama D vitamini eksikliği çıktı. Bir de Ben aşırı bilgisayar delisiyim. Bilgisayar ile ilgili olan şeyleri çok çabuk öğrenirim. Tabii bu konudan konuya değişiklik göstermekte ve anlatım şekilinden aslı birde. Şimdi işte Bizde Rus bir kadın var arkadaşlar. Geçen iş arkadaşlarımın yanında Sen unutkansın dedi bilmiyorum aşağıda Mühasebeci bir isim söyledi maaşını söyledi bir de farklı bir isim söyledi yukarı çıkana kadar bu Rus kadının yanına ismini unuttum. Ama bilgisayar konusunda dosya göndermek olsun ve s sorunsuz gönderiyorum. 6356 satırlık bir excel dosyası vardı onu mesela 2 güne sorunsuz mühendise yazıp teslim ettim ama bazı cetvel (tablo) yani var ki, mühendis konularına giriyor onu yazamadım geçenlerde mühendis de çok kolay ama Rufiq Sen yazamadın deyip Bakü'ye götürdü yazdırmak için Bakü'de mühendis bir kadın kolayca yazdı mesela. Ama o kadın da buna şey demiş excel'i bilen herkes yazabilir. Bu arada mühendis rakamları K kolonuna mesela yazıyor aslında hacmleri yani ama Ben yapamadım söylemelerine rağmen unutuyorum. Kısaca unutkanlık var. Bu A ve D eksikliğinden mi neden mi bilmiyorum. Ne olursunuz yardımcı olun. Benden önce bir kız çalışmış o Senden daha zihinsel diyor mesela Rus kadın. Bir de bunu tüm işçinin içerisinde demesi Beni çok kötü yaptı. Kendime gelemedim. Sonra bana bu gün diyor ki, Sen gelmeseydin Ben çok şeyi hall edemezdim. Tuhaf. Bilgisayardan iyi anlıyorsun Rufiq falan diyor. Ama öyle 2 gün önce demesi bilemiyorum yani. Ama bu unutkanlık gerçekten bilmiyorum
Nörolojiye görün hocam, sonrada psikiyatriye gidersin. Unutkanlığın bir çok sebebi olabilir. Dikkat dağınıklığın vs olabilir. Unutkanlık genelde B12 den deniyor ama test yaptırıp baktırmak en iyisi. Dopamin eksikliğin de olabilir.