Güzel bir tecrübe olmuş sizin için.
Bu hayatta kimseye borç vermemek, hiçbir kadının doktoru olmamak lazım.
Kısa bir hayatımız var, her koyun kendi bacağına olmak zorunda.
Edit: Doğum gününüz kutlu olsun. Arabesk şarkılarla günü hiç etmeyin, muhakkak kutlayın. O sizi düşünmeyecek, siz de onu düşünmeyin.
Kimi kadın adamı vezir eder kimi rezil eder demişler. Üzülme hocam takma kafana belki bunda da hayır vardır.
Üzünlü bir doğum günü desenize..
Bulduğunu değil bulanı seveceksin hocam.
Tamda doğum gününüzde yazılanları okudum haketmeye fazlasını vermişsiniz insan piskolojisi kolay toparlanmıyor ama umarım kolayca üstesinden gelir ilerki yaşantınızda bu hayattaki en önemli şeyin kendi sağlınız olduğunu farkına varıp o şekilde bir yaşam çizersiniz
bi nebze mutlu olursunuz diye düşünerek
iyiki doğdunuz diyorum
Ben 1 kadın yüzünden tüm birikimimi kaybettim ben birikimimi o kadın itibarını kaybetti.
Otobana çıktım 200-210 gidiyorum araba bir anda refüje çıktı 5 kez 360 derece dönerek yaklaşık 500 metre sürüklendi ve pert oldu
Sadece kadınlar için geçerli değil, şu devirde kimseye güvenmemek lazım ama kadın milletine ayrıca güvenilmemeli.
hayat kısa sadece bir kisiye takılıp kalmayın
ömrünüzün en güzel yıllarını değmeyecek insanlara adarsaniz.. çevredeki guzellikleri göremezsiniz.
Allah daha iyilerini karşına çıkarsın.
Size şunu açık bir şekilde yazayım,
DOĞRU KİŞİ İÇİN ÇABA GÖSTERMEYE GEREK YOKTUR, HER ŞEY KENDİLİĞİNDEN OLUR.
evlenmek zorunda mısınız ki bi ilişki için zorluyorsunuz? eğer öyle ise zorlamaya devam edebilirsiniz.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Gerçekten çok zoruma gidiyor daha saatler öncesinde doğum günümü kutladı beraber güzel bir gün geçirdik.
Beni herseyden çok seviyor ancak geçmişte bukadar narsist ve yalancı olması zoruma gidiyor.
Onu hala seviyorum, unutmak zor olacak gibi.