Sanmıyorum bu kadar az olacağını. En başta özel yazılım sıfırdan geliştirilen bir proje var. Bunu sadece geliştirmenin bedeli bundan daha fazla eder. Ayrıca bir crm pazarlama data scraping yazılımı yani bir anda sönecek veya ihtiyaç bitecek bir şey değil. Bir diğer faktör alım yapan kullanıcılar kredi satın alıyor ve bir SaaS'daki en önemli faktör tekrar alım yapan kullanıcı oranı bu da %18 civarında. Yani kullanıcı ürünü beğeniyor ve ihtiyacını karşıladığı için tekrar alıyor. Amacım zaten reklam yapabilecek birisin devam ettirmesi benim de erken exit yapıp diğer projelerime yatırım yapmak
Şu an konuyu biraz daha açmış oldunuz. Girişte detay yoktu. 2 haftada kazanılan 1500 ₺'ye göre bu rakam çıkar. Bir anda x12 x24 diyemeyiz.
Gelir istikrarına ve artışına güveniyorsanız ve alıcı hoşnut olacaksa 25.000 ₺ güzel bir rakam. Erken aşama için ne sizi üzer, ne karşıyı. İki hafta neticede. Alıcı da risk almış oluyor.
2 ay sonra proje değeri belki 250.000 ₺+ edecektir. Önünü göremiyoruz. O yüzden söylemiştim.