Sayın @DataHost; Yetkilisi,
Datahost firmasından Ryzen işlemcili bir VDS sunucu hizmeti satın aldım ve bu sunucuda tarafımca talep edilen CyberPanel kurulumu, firmanız tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Ancak bir süre sonra sunucumun güvenliği ihlal edilmiş ve tüm dosyalarım kriptolanmıştır. Yaşanan bu güvenlik sorununu çözmek adına firmanıza başvurdum ve yedekleme hizmeti almamamdan kaynaklı olarak veri kurtarma hizmeti almak üzere yönlendirildim; bunun için DataHost firmasının anlaşmalı olduğu firmaya talep ettikleri
6.500 TL + KDV tutarında
Veri Kurtarma için ödeme gerçekleştirdim. Ödeme yapmadan önce canlı destek sistemlerinden verilerin eksiksiz kurtarılmaması durumunda ücret iadesi olacağının teyidini aldım. Ek olarak kendilerinin veri kurtarma bedelini ödemeden kurtarmak için çalışma yapacaklarını söylediler bu durumda ben de onları uğraştırmamak adına sadece 2 siteyi kurtarırlarsa yeterli olduğunu söyledim fakat bu durum Veri kurtarma bedelini ödemem gerekmediği durumda söylediğim bir şeydi.
Ne var ki, yapılan veri kurtarma işlemine rağmen dosyalarımın bir kısmı halen kriptolu olarak tarafıma teslim edilmiştir. Bu sebeple, yaşadığım mağduriyetin giderilmesi adına ödemiş olduğum ücretin tamamının iadesini veya tüm dosyalarımın eksiksiz ve kriptosuz şekilde tarafıma teslim edilmesini talep ediyorum.
Gereğinin yapılmasını ve konu hakkında tarafıma acilen geri dönüş sağlanmasını rica ederim.
R10.net Ekibine Saygılarımla, Not: R10.net ailesine katıldığım günden beri ilk kez şikayet konusu açıyorum; bu nedenle buradaki nizama uymayan bir ifade kullandıysam kusura bakmayın.
Mesajların hepsini karakter sayısı kabul etmiyor. istenirse link olarak gönderebilirim.
Kanıtlar: