Merhabalar, herkeze yaklaşık 1 yıldır oyun sektörünün içindeyim ve Unity ile mobil oyunlar yapmaktayım ve 1 yıl içinde 3 tane oyun çıkardım ilk 2 oyunu ücretsiz yaptım reklamlardan kazanayim diye ama maalesef kazanamadım 50 yada 100 tl kazandım son oyunu ise ücretli yapayım dedim 25 tl den yayınladım ve 2 gün öncesine kadar google ads ile 500 tl lik reklam verdim günlük 100 tl harcamasını ayarladım ama 17 bin kişi reklamı görmüş 1800 kişi reklama tıklamış ve 1 kişi satın aldı kafayı yemek üzereyim nerde hata yapıyorum hatam var mı anlamadım aynı oyunun değişik versiyonu 5 milyon indirme almış diğeri 500 bin indirme almış anlamadım lüften bu konumu üst sıralara çıkarın konuyu bilen daha önce oyun yapaların başına gelmiş kişilerin herkezin yorumuna ihtiyacım var maddi durumum çok kötü acil para kazanmam gerekiyor
hocam kimse görmeden bir şey diyemez reklamları nasıl ayarladın kimler gördü ilgi çekici mi çok önemli şeyler bunlar kimi var 0 reklam keşfete düşüyor aylık 100k+ kazanıyor kimi var böyle uğraşıyor