hsynpng adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, woodmart temasında menüleri düzenliyordum ve bir sorun ile karşılaştım. Yeni ekleceğim kategorilerde mega menü kısmı gözükmüyor.
Bunun gibi olması gerekiyor fakat yan taraftan bir kategori ekleyince aşağıda 2. görseldeki gibi oluyor yanlış bir şey mi yapıyorum temaya çok hakim değilim çünkü

1. Mega Menü Eklentisinin Etkin Olduğundan Emin Ol

WoodMart teması, mega menü desteğini kendi iç yapısında sunar, ancak tema ayarlarında bu özellik bazen devre dışı olabilir. Bunun için:
  • WordPress yönetici panelinden WoodMart > Tema Ayarları > Menü yolunu izle ve mega menü seçeneğinin etkin olduğundan emin ol.

2. Menü Ayarlarını Kontrol Et

• Görünüm > Menüler bölümüne git ve mega menü özelliklerini uygulamak istediğin menü öğesini seç.
  • Menü öğesini açtığında “Mega Menü” ile ilgili seçenekler mevcut olmalı. Ancak seçenekler yoksa menü öğesini yeniden eklemeyi deneyebilirsin.

3. Mega Menüye Uygun Menü Derinliğini Sağla

• WoodMart teması, mega menüyü yalnızca belirli seviyelerdeki menü öğelerine uygular. Ana menüde 1. seviye bir öğe olarak eklediğinden emin ol, alt menü öğeleri ise 2. seviyede olmalı.

4. Önbelleği Temizle

• Tarayıcı veya sitenin önbelleği, güncellemeleri görmeyi engelliyor olabilir. Önbelleği temizle ve sayfayı yeniden yükle.

5. WoodMart Plugin Güncellemelerini Yap

• Tema ile birlikte gelen eklentilerde güncelleme yapılmadıysa veya eski sürümler kullanılıyorsa uyumsuzluk oluşabilir. Görünüm > Eklentiler kısmına gidip WoodMart eklentilerinin güncel olduğundan emin ol.

6. Destek Belgelerini Kontrol Et

• WoodMart teması belgelerinde veya destek forumlarında benzer bir durumla karşılaşıp karşılaşmadığını kontrol edebilirsin.