Talebinizi gönül hatrına da yaptırabilirsiniz, milyon dolara da. Benim bu iş için harcayacağım zamanıma ve emeğime biçtiğim değer budur. Sitenizi tasarlamaya 3 gün, 3 gün ilgili plugin, 1 gün test işlemleri şeklinde düşünerek fiyatlandırırsak:
Bu süreçte günlük minimum 4 saat -ekstra durumlar oluşmadığı takdirde- bu işle uğraşacağım. Bu demek oluyor ki, başka iş almayacağım. Bu zaman çizelgesine 3 daha kısa süreli iş alsam da aşağı yukarı aynı fiyatta gelir elde etmiş oluyorum.
Boş bir kağıda . koyarak da ticarette kazanabilirsiniz, destan yazarak da. Olay, talebi yerine getirebilecek yetkinliğe sahip olmak. Açık açık fiyat teklifi ve işi yapacak kişiye aslında ne yapması gerektiğini anlatmış da oldum önceki mesajda. Hazır bir hizmet satmıyorum sonuçta, bahsettiğim her şey 0 to hero project mantığında. Forumda elbette yapabilecek başka kişiler de vardır ama bahsettiğiniz şey Wordpresse 2 plugin kurayım, hazır bir şeyi değiştireyim, olayı değil. Ha birinin elinde bununla alakalı script vardır, kurup devam edebilir.
Benim teklif ettiğim şey sizin için özel olarak kodlanmış, tüm süreç yönetimi size ait ve bağımsız bir modül + website.
Bu sayede yazılımın hakları size ait olacağı için istediğiniz gibi geliştirebilir ya da lisanslandırma gibi seçeneklerle satışa sunabilirsiniz. Bu da yatırımınızı amorti etme şansı doğurur.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. İyi ticaretler dilerim.
teşekkürle chat gpt ücretsiz 1 dakikada çözdüm