Anlatmışsın ama çok karmaşık şekilde anlatmışsın.
Şimdi benim anladığım şu şekilde ; Elinde bir web sitesi var. Elinin altında 50 tane bayi yada birim var. Sen bu sitede 250 adet Laptop varsa sadece 50 alt birime 100 adedini satış için sunmak istiyorsun. Ve sen stok oranını 250 den 100 adete indirdiğin an sadece senin izin verdiğin miktar olan 100 adedini görecekler. Doğru mu ?
Bunu stok yönetim ile de yapabilirsin. Tedarikçi yapıya sahip bir sistem ile tedarikçilerin tedariklerine müdahale edebilir kota stok ve envanter miktarlarına karar verebilirsin. Bunun için değişik sistemler var yan isıfırdan birşeye girişmene gerek yok diye düşünüyorum. Tabi benim anladığım doğru ise.
Şöyle bir satış yeri değil bu.
Dahga açık yazayım. İl Müdürlüğü Bilgi İşlem biriminde kullanılacak bir script hazırda olabilir ama dediğim şekilde bulamadığım için konu açmak zorunda kaldım.
Şimdi il Müdürlüğü'nün elinde 100 adet Masaüstü Pc var- 50 adet Laptop var- 25 adet yazıcı var örnek
İlçelerdeki tesislere yada diğer yerlere dağıtımını gerçekleştirdi.
Hangi ürünün nerede olduğunu göreceği, Hangi ilçede yada tesiste neler olduğunu görebileceği bir script. Satış yok alım yok sadece elindeki malzeme dağılımını kaydedebileceği bir script.
Marka modele tıklandığı zaman şu tarihte şuraya 2 adet verilmiş denebilecek yada X ilçesinde şu üründen bu akdar bu üründen bu kadar var.