Bunu tek tek şahıslara yazmak isterdim ama o kadar fazla yaşamaya başladım ki, konu açma gereği duydum.
Hocam çoğu zaman teklif vermem, genellikle ücretsiz yardımcı olabiliyorsam olurum. Fakat fiyat bile vermediğim işler için dönüş yapılmaması ve aksine fiyat vermek istemediğim işlerde ısrarcı olunması konusu beni oldukça rahatsız ediyor.
Aynı durumu yaşıyoruz ve ben kendime şunu söylüyorum "5 parmağın 5 tanesi de bir olmaz, boşver" adama net analiz sunuyorum bir teşekkür bile etmiyor.
Şimdi böyle durumlar olunca insan analiz ve danışmayı bile ücretli yapası geliyor. Lakin R10 içinde öyle bir durumda değilim. R10 dışı verdiğim hizmetlerin tamamı artık ücretli. Gerekirse benden almasınlar fakat örnek veriyorum benim sunduğum seo analiz raporunu gider başka yerden tam anlamıyla ister. Belki de o kişinin yada firmanın düşünmeyeceği alanlara kadar giriyorum bakıyorum. Rapor bile yeter alıcı kişiye. Emek gerçekten bir teşekkürü hak etmiyorsa yazık oluyor. Gel de saatlerini verdiğin ama teşekkür görmediğin kişiye bu sözleri sarf et, ne anlar hocam?