Merhaba,

Dün türkiyenin en büyük teknoloji marketlerinin birinden mağazadan aşağıda görseli bulunan laptop cihazı aldım.
saat 21:43'de aldım ve eve geldiğimde hiç kurulum yapmadım, açmadım. Bugün uyandıktan sonra kurulumu kullanım kılavuzuna göre yaptım ve sorunsuz şekilde açtım.
lakin 20-25 dakika sonra go promun hafıza kartını SD kart ile beraber bilgisayara taktım ve görüntüleri alırken bir anda mavi ekran verdi. daha sonrasında yeniden başlatılınca sürekli mavi ekran hatası vermeye devam etti. Cihazı freedos değil, orjinal W11 olarak aldım.

Bu sorun devam edince hiçbir yetkiliye ulaşamadım ve yakınımda olan başka bir mağazaya götürerek durumu izah ettim. Orada bulunan kişi sorunun yazılımsal olduğunu, donanımsal olmadığını söyledi. Format atınca düzelebileceğini söyledi ve ben üstüne basa basa garanti durumunu sordum problem yok, servis işlemi garanti dışı kalmayacak dedi. Şu an her şeyi halletti W11 tekrardan yükledi orjinal şekilde ve bir problemde yok.

sorum şudur; ilerleyen zamanda problem yaşar mıyım? iade etmeli miyim? kullanan arkadaşların ve bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var teşekkürler.