obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fenerbahçe ile yaparız kazanırız hakem
Beşiktaş ile yaparız kazanırız hakem
yenmekte var yenilmekte kabullenin artık

Ama şöyle bir durumda var sanchez ayak bileğine vurdu faul vermedi beşiktaş ın burada hakkı yendi bunu gördüm Galatasaray a da verilmeyen faullerde vardı burda da bizim hakkımız yendi yani iki tarafa da hakem hatası oldu

Gelelim güç olayına beşiktaş geçen sezona göre takımı sağlamlaştırmış Galatasaray ın gücüne biraz da olsa yaklaşmış

Gerçekleri konuşalım sen beşiktaşı tutunca rakipler zayıf olmuyor ya da ben Galatasaray lı olunca rakipler zayıf olmuyor istatistikler, kupalar orta da

Dünkü maçta iki takım da eşit seviye de oynadı ne Galatasaray zayıftı ne de Beşiktaş golü bulan takım kazandı güzel bir maç izledik

(Takımın kazanması veya kaybetmesi o takımı güçlü de yapmaz zayıfta her rakibe eşit güçte bakacaksın küçümsersen kaybeden sen olursun...

Yani uzun lafın kısası yorumlarken takımını savunarak değil gerçekleri konuşarak yorumlayalım

Avrupa maçlarında da bu duruma ayar oluyorum sen türksün Avrupada tüm türk takımlarını desteklemen gerekiyor rakibi tutan türkler var bu da bana göre türk düşmanı
Ilk olarak yendik demedim sizden iyiydik dedim. Bu sezon Beşiktaş'in oynadigi rakipler içinde wn zayif olaniydiniz dedim. Sadece bu macta zorlanmadik onu da duran toptan gol yedik bu sizi iyi yapmaz 2 ysne duran topunuz var sadece.
Odnan sonra hakkimiz yendi diyorsunuz sanchezin net kirmizi karti baris alperin net kirmizisi vardi bunlar olsa zaten farklı olurdu msc gsnin alyehine hic bir pozisyon vermedi. Zaten gözünün önündeki kartlari kullanmadi. Kesin olarak bir sey var hakkiniz yenmedi. Ilk once bunu bi kabullenin..
Kuoaya gore konusursak ben şike işine girerim sen zararlı çıkarsın bunu zaten butun Türkiye ogrendi neler yaptığınızi her sey ortada.. yani bir seyi savunurken ona gore savunalim
Avrupa maclarina gelince ustteki arkadas sacma sapan yorum yapinca hakkini verdim sadece. Normal olani da buydu. Kendinizi fazla onemsiyorsunuz fazla onemsemeyin sadece dedim. Tottenham macinda goreceksiniz dedim. Bu da nomal dururp dururken ortaya atmadım