şöyle söyleyim milyon tane lisans siteleri var kazanç bu yüzden zor olacaktır - ya blog - haber sitesi açıp ilerlemeniz gerekecek ya da youtube kanalı açıp (veya para kazanması açık) short videoları ile kazanacaksınız (
ÖNCELİKLE LİSANS SATIŞI YATARAK PARA KAZANMA SİSTEMİ DEĞİLDİR. EMEK SABIR İLGİ İSTER.
Ama hiç bir bilgim yok tabi ki de düzen nasıl sistem nasıl, düzenli bir iş olsun istiyorum. düzenli iş değil saati günü yoktur sektöre girersen saat mefhumunu kafanızdan atmanız lazım.
Öneren var mı ? iş sistemi nasıldır fatura kesmek istiyorum mesela buna uygun mu iş ? kesebilirsiniz şirketiniz varsa. ürünü toptan indirimli alırsınız müşterilerinize kar payı koyarak satarsınız.
Ödemeler falan nasıl oluyor ? mesela pazar günü çalışmak istemiyorum derseniz o günü kendinize tatil yapabiliyor musunuz ? kredi kartı veya havale eft ile . siparişlere bakmazsanız her gün tatil yapabilirsiniz .
Sermaye ne kadar lazım mesela ? Hiç bilmeyen birisi olarak detaylı işi öğrenmek istiyorum aslında. 1k gibi ürünler için ayrıca web site sosyal medya reklamları vs 3k falan da ayırabilirsiniz.
Cevaplar için çok teşekkür ederim.