Ben de arkadaşa ondan bahsetmiştim az önce, Fakat insanlar gelecekleri hakkında karar verirken maalesef oldukça kaypak olabiliyorlar. Popülist bir kaç tane figür çıkıyor ve zaten millette akşamına unutuyor her şeyi. Bakıyorlar yarası olana ve gocunana zaten memlekette yaradan gocunmadan bol başka hiçbir şey yok. Bağıra bağıra hoşa giden üç beş laf ede ede tellallık yapa yapa, dalından taze taze oy topluyorlar. Ondan sonra gelsin paralar ve gelsin makam mevki güç. Gelsin eğlence ve vur patlasın çal oynasın. Yanarım yanarım memleketimin bu kadar köhne ve cahil olduğuna yanarım.
BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yavuz Ağıralioğlu: "Biz Türk'ün Müslüman olmayanına Türk demiyoruz. Müslüman olmayan Kürt'e niçin Kürt diyelim, niçin insan diyelim?"
(6 Ağustos 2022)

Bu lafları edecek kadar gözü dönmüş biri* olduğunu düşünüyorum, başlık olarak düşüncemizi sormuşsunuz ya. Bu şahıs herkesin Müslüman olması gerektiğine yani dinine karar vermiş, üzerine ırkına da karar verivermiş yani o dinden olmayan Türk veya Kürt olamazmış, insan dahi olamazmış. Bunları zırvalayan birisi bir siyasi partinin genel başkanı oluyor, ülkem adına utandım.