Hocam Dijitsu 'ların panelleri çok sıkıntılı. Alan tanıdıklarımız olmuştu. Depolama ram çipleri çok ucuz Çin malı çipler. Bir çok panel çin malı çipler kullanıyor ama bunların kaliteleri gerçekten çok düşük. Muhtemelen kullanıma başladıktan sonra ekranınızda boydan boya çizikler oluşacak. Servise götüreceksiniz. Panel arızası olarak işleme alacaklar. 20-25 gün sonra da merkezden panel gönderimini beklediklerini söyleyecekler. Netice itibariyle sizi televizyonu aldığınıza pişman edecekler. Ben çok önceden zincir marketlerin indirimli olarak sattığı tv'lerle ilgili bir araştırma yapmıştım. Aynı panellere sahip aliexpress ve temu'da çok daha ucuz fiyata satılan tv'lerle karşılaştım. Paneller aynı markalar farklı. Özellikler aynı fiyatlar farklı. Bir ara Muadil olarak ONVO 42'' Full HD Android 13 leri öneriyordum. Fakat onlarda patladı. Kalitesiz paneller ve kısa süreli kullanımda bile görüntüde çizikler meydana geliyor. Tabi şu da var. Aynı markaların tüm tv'leri mi böyle? hayır. Uzun süredir sorunsuz kullanan insanlarda var. Ama bu riski almaya değer mi bilemedim. Bilindik markalar ve kaliteli bir teknik servis hizmetine sahip ürünleri tercih etmek daha mantıklı.
doğru diyorsunuz bende vazgeçtim çin malı tcl alınmaz fikri oluştu