Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moderatörlerin gönüllü olduğunu, böyle bir sistemde resmen maaşlı çalışan olması gerektiğini bilmemiz gerekir. Ki böylesi yüz binlerin yer aldığı bir forumda her ticarete göz kulak olmak ayrıca yük ve güçtür.
Hocam çok güzel söylemişsiniz fakat zaten sistem geliştirilirse bu iş için maaşlı çalışacak arkadaşlar forum içinde bile bulunabilecektir. Ki R10 gün içinde onlarca ticarete sahiplik eden bir altyapı, komisyon yüzdelik olarak ücrete ekleneceğinden bu iş yükünü ve giderlerini de çıkaracak ve üstüne kâr da bırakacak bir sistemdir. Ben naçizane fikrimi belirttim, değerlendirmeye alınır ve eklenirse zaten her şekilde halledilebilir bir iştir. Güvenilir birkaç ödeme moderatörü atanır böylece hiçbir problem yaşanmadan ticaretler gerçekleştirilir.

Aynı zamanda her ödeme buradan geçsin, zorunlu olsun demiyorum. Örnek otomatik onay sistemi de olabilir yada hiç tanımıyorum bir ödeme moderatörü bizim ticaretimizi sağlasın seçenekleri de olabilir. Her ticarete tek tek bakmaya lüzum yok. Birbirini tanıyan güvenen insanlar zaten mevcut.