engincanbesli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iftira, sapıklık, cinsel ilişki gibi şeyler var çünkü düşünün yani birisi herhangi birinin kocasına atsa sorgusuz sualsiz cinayet işletebilecek şeyler örnek gösterdim 10 insandan 5i en azından bu şekilde davranır gerçekten ağır şeyler ve fazlasıyla mide bulandırıcı, en kötü bunu söylerim belki bi şekilde önüne geçilir çünkü bazı yorumlarına baktım başka kızlara da yorumlar atıyor tehdit oluşturuyor, karakoldaki polisler moralimi bozdu umudu kes bulunmaz vb dedi ama ne olur ne olmaz yarın siber suçlara gideceğim sonuçta oturduğum yer çok nüfuslu bir yer değil numarasının son iki hanesi belli bi şekilde bi umut olur diye düşünüyorum teşekkürler yorumlarınız için ekstra bi tavsiyeniz varsa dinlemek isterim uğraşıcam çünkü her şekilde
Cinayet işleme gibi şeyleri aklınızdan çıkartın demek ki bir rahatsız eden bir sapık ile karşı karşıyasınız çok olağan bir şey bu sapıklar,
Hakkında bilgilere sahip mi kardeşinizin telefon numarası okul v.s gibi mümkünse telefonu değiştirin,

Karakol polisiyle işiniz yok
Savcılığa gidip sohbetlerin ekran görüntülerini , olayı yalın bir dille anlattığınız şekilde suç duyurusunda bulunuyorsunuz.