Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce bir blog kodlamaya başladım. Şu ana kadar eklediklerim;

JWT token ile login yönetimi, (IP, device ıd gibi kontroller eklendi.)
Görsel Yönetim Sayfası - görsel yükleme ve ardından görsel adı, alt ismi, kısa adı, açıklaması gibi alanlar düzenleniyor.
Yazı ekleme sayfası - ( Metin editörü üzerinden projeye eklenmiş görselleri yazıya ekleyebilme, görsel yönetimi, kategori ekleme, etiket ekleme, öne çıkan görsel ekleme) -- zamanlama eklenecek
Etiket Yönetim sayfası - etiket ekleme, silme, güncelleme işlemleri
Kategori Yönetim sayfası - kategori ekleme, silme, güncelleme işlemleri
Site ayarları - index.html dosyasındaki title, description gibi önemli meta etiketlerini düzenleme + istenen meta etiketlerini ekleyebilme
Karanlık mod - aydınlık mod eklendi - farklı renklerle optimize edilmiş yeni tasarımlar ekleyeceğim.

Eklenecekler,
Page sayfası ekleyeceğim - hakkımızda, gizlilik politikası vs. için
Kullanıcı ayarları sayfası eklenecek avatar vs
Kullanıcı yetkilendirme siteye yazar ekleme vs eklenecek
Sosyal medya ekleme alanları eklenecek.
Görseller yüklendikten sonra optimize şekilde yüklenmiş hale getirilecek
Kullanıcıya font stili seçimi ve renk seçimi konusunda esneklik sağlanacak.
Şuan basit düzeyde bir blogda olması gereken kısımları ekliyorum. Yapay zeka ile içerik ekleme kısımlarını da yapacağım.

Bir blogdan beklentileriniz neler? Önerileriniz benim için çok önemli. ASP.NET kullanarak kodluyorum. Tasarıma ayrı bir özen gösteriyorum. Oldukça esnek bir tasarım yapacağım. Kullanıcı istediği gibi düzenleyecek. Bu kısıma ayrı özen göstereceğim.