klasweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu konularda çok iyi bilgim olmamakla sadece az bucuk bilgimle konunuza yorum yapmak istiyorum,

otomatik şanzuman manuele cevirlmesi baya baya maliyetli olur, ama yine otomatik ama vitesleri siz kontrol esersiniz, bazı araçlarda direksiyon larda vites oluyor, türkcesini bimiyorum ( schaltwippen )
bu şekilde olur, yazılım ve mekanıik ile yapılabilir, maliyet unutma😁

2. ise kontak kapandıktan sonra el fireni cekilsemi veya vitesin P konumuna alması Djital otomatik olması gerek diye tahmin ediyorum.
örnek kendi aracım dijital otomatik kapıyı acınca kontagı kapatınca otomatik kendisi P yani parka geciyor.
sizin dijita olmadıgı için olmaz, olursada baya maliyetli olur..

tabiki hiçbişeyin olmama ihtimali yok.
bukadar masraf yapmaktansa aracı değiştirmek daha mantıklı gelidi bana.
Audi a 4 almayı düşünüyorum 2016 2018 yılı arası el frenini çek boşa al ayağı frenden çek tekrar frene bas sonra p ye al sonra ayağını frenden çek baya zahmetli bir iş Manuel alışığım direk el frenini çeker arabayı da boşta bırakırım bir anda arabayı terk etmek gerekecek sonra 2 saat bunla uğraş uğraş dur valla buna basit bir çözüm olması sizin aracınızdaki gibi güzel olur böylece yük şanzımana binmiyor birde malum dsg şanzıman birden yüklenmeyi de sevmiyor