Haram kazananlar sefa içinde helal kazanalar stres içinde sizce buna yorumunuz nedir arkadaşlar ?
Arabalar evler ortamlar şekiller rahat harcamalar bir tarafa bir taraftan helal kazanarak yürümek ve mücadele etmek stres ( Dolu )
Haram işleyerek yürümek mi yoksa bir legal sektörde uzman olup hayatı ona göre belirlemek li
Bu konuya yorumunuz nedir ? kıymetli dostlarımızdan beklerim
Üzüm salkımından sadece bir üzüm tanesi de ağzını tatlandırır. Kimisi o salkımı tamemen tüketir, doyduğu halde başka güzel ve büyük salkımlara gözünü diker. Kimisi elindekileri paylaşır, az da olsa. Bu üzüm metaforu nerden çıktı bilmiyorum ama anlamlandırabilen için güzel yerlere çekilebilir

Öyle bir zamandayız ki doğrular yanlış yanlışlar doğru gibi gösteriliyor. Ama farkındayız. Biliyoruz. İşte herşey tam olarak burada başlıyor zaten. Bile bile ateşi elimde tutuyorum biraz daha körüklüyorum. Ne demişler herkes kendi ateşini götürür..
Bir de dingin savaşçıdan şöyle bi replik var " Kendine sakladıkların er ya da geç eriyecektir. Ama verdiklerin daima senindir. " Peaceful Warrior