cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Comnet alıp almamak değil mesela Forumu keriz yerine koyarak reklam yapman sorun.

Dürüst bir şekilde bakın bu özellikler var ve alırsanız bende kazanırım desen benim gibi çoğu kişi En azından 1 aylık alır.

Şikayet meselesine gelince "Modemi a.. A.. sok" "S.. git " gibi cevaplar konusunda şikayetler başka firmalarda hiç görmedim Veya "hattım sürekli kopuyor" şikâyetine " Al A.. iptal ettim" Diyen başka firma gören varsa lütfen söylesin.
Hocam bir kaç kişi var forumda canı sıkılan, şu dediğin laf hangi söylemimden kaynaklı ?
"Comnet alıp almamak değil mesela Forumu keriz yerine koyarak reklam yapman sorun."

Nerede keriz yerine koymuşum, aldığımı hızı ve yaşadığım deneyimi paylaştım. Referansımla girişte bana da kişiye de ek faydası oluyor dedim, bunu paylaşmam neden bu kadar zoruna gitti onu da anlamadım.

Yaşanılan bir sorun varsa altına sorunların açıldığı başlıkların linkini koyarsın olur biter, sağa sola saldırmazsın ithamda bulunmazsın. Ulan millet kumar reklamı yapar, ücretsiz verilen şeyi ücretli satar kimse bir şey demez, biz referans başlığında referans verdik 40 tane şey yazdın.