0dan başlıyacak biri için öneriniz ne olurdu? Nası kendinizi bu kadar geliştirdiniz hocam
Kesinlikle kendinize yatırım yapmanız gerekiyor. Özellikle dijital pazarlama alanında hizmet verecekseniz alanında iyi arkadaşlardan eğitim almanızı öneririm. Örneğin Meta tarafı için çok
sevdiğim ve işine güvendiğim bir arkadaş var. Kendisi ile çalışmak nasip olmadı ama bayadır takip ediyorum ve yanlış söylediği bir şeye daha rastlamadım

Instagram'da " Satanreklamlar " olarak aratırsanız çıkar kendisi.
Birde Youtube da Mustafa Talat Toktaş var, onun videolarını da tavsiye ederim. Google ADS için ise Youtube üzerinde yabancı güncel kanallara bakabilirsiniz. " Google Ads Learning " vs. yazarak.
Kesinlikle ofis vs. işlerine girmeyin. İşinizi doğru yapın. Dürüst olun, dürüstlük gerçekten kazandırıyor. Kimseye para için yalan söylemeyin. Kimseye para için kendinizi farklı göstermeyin. İşi tam öğrenmeden ise keskin
kararlar alarak yolda karşılaşacağınız zorluklardan dolayı pes etmenize sebep olmayın.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun hocam Allah yolunuzu açık etsin.
Yazdığınız maaş kadar fazlasını kazandığım işimden ani kararla ayrılıp sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşamaya başlayalı 2 sene oluyor saygılar hocam
Herkese çok teşekkürler çok sağ olun dostlar.