Blackbirdtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İllaki ürün bazlı çalışmalıyız ama ürün bijuteri ürünü bir kolye gibi düşünebilirsiniz

Özel pazarlama stratejisi den çok amacım sermayemi ufakta olsa genişletmek. Ürünün maliyeti

200₺ bana kargo dahil, normal piyasa satış fiyatı 359₺

250 ye bile satsam bana kar yeterli olur, başlangıçta ufak ufak hem sermayeyi çevirmek hem de tanıtmak istiyorum.

Bu nedenle dışardan satış yaptırıp satış yapan arkadaşlara ürün başı 75₺ kazanma fırsatı sunup 359 a pazarlayaniliriz diye düşündüm. Bu şekilde hem ben hem de e ticaret sektöründe ki arkadaşlar kazanç sağlayabilir.

Onun dışında ise referans reklam videoları çektirmek, ürünü gönderip video almak ve bununla ufak bütçeli instagram reklamları ve ya fenomen reklamları almak gibi yani aslında sıcak para çevirmem gerekiyor, yavaş yavaş...
İnfluencer sistemini kurgulayıp satış bazlı influencer çalışması yapabilirsiniz. Ama tabi ürünlerin güzel ve talep görecek ürünler olması, sitenin kaliteli ve prof. durması şart. Pazaryerlerine girin, influencer çalışmaları yapın. Ürünlere yorum gelsin, o yorumları da kullanın