İnsanların anlamadığı şey şu.. Takip ettiğiniz influencerlar ki şu resimdeki arkadaşı ben de takip ediyorum fakat özellikle bir kere bile profiline girmedim reelsları karşıma çıkınca bakıyorum.. Neyse bu influencer arkadaşların hiçbir zaman ama hiçbir zaman bizlerle iletişim kurmak, bizlere birşeyler katmak, bilgi vermek vs gibi derleri olmadı. Onların platformlarda birşeyler paylaşmaya başlamasının tek ama tek bir nedeni var para o kadar. Daha fazlası değil. O nedenle para yapabileceği her fırsatı sonuna kadar sömürmekten çekinmeyeceklerdir. Yani bu bir ticaret, o influencerlar için bizler sadece ama sadece gelir kapası istatistiklerdeki rakamlardan ibaretiz. Benim için ise bu influencerlar tıpkı bugün yt, insta vb platformlarda birşeyler paylaşmaya başlayan hemen her insanın hedeflediği şeyi başarabilmiş örnekler o kadar daha fazlası değil. Videosundan alacağım, öğrenebileceğm birşey varsa ne ala yoksa özel hayatı yada yaptığı reklamlarla gram ilgilenmiyorum. Maalesef dünyaın hele de dijital dünyanın düzeni artık bu. Influencer denilen insanlar dünki ihlas pazarlamacıların dijitalleşmiş halleri...