Arkadaşlar Merhabalar.
Ben forum üzerinde sadece tasarım yarışmalarına katılıyorum. Çünkü bu yarışmaların bana bir şeyler kattığını düşünüyorum. Son olarak bir logo yarışmasında daha benzerlikten dolayı diskalifiye edildim. ( Karar Doğru )
Benim sorunum şu ; logoyu bizzat kendim deftere çizip sonrasında Ai'ye aktarıp vektörel olarak çizimini yaptım. Keskin hatlarını düzenledim. daha yumuşak hatlara sahip olsun istedim. Hatta bir gün daha beklettim ve üstünde küçük değişiklikler de yaptım ve son olarak benzerlik testine soktum. Yandex ve google lens ile arattım. Ama benzer logoya rastlamadım. Ve buraya yükledim. Ancak diskalifiye edildim. Mesajım silindi. Ve benzer logo da bana gönderildi. Gelelim soruna. Ben bu iki tarayıcının arama motorlarında taratıp bulamıyorum bu benzer logoyu bulan kişi nasıl buluyor. Ben zaten benzeri olsa neden yükleyeyim ki buraya. Eğer kullanılan yöntemler ile alakalı bizi de aydınlatırsanız konuyla alakası olan olmayan herkes, biz de bu konuda mağduriyet yaşamayız. Cidden emek veriliyor.Ve benzerlikten ceza alıyorum ki bu durum beni cidden üzüyor. Çünkü severek yapıyorum bu işi.

Grafik tasarım kategorisindeki arkadaşlarımı da etiketliyorum özür dileyerek. Birlikte buna bir çözüm bulalım istiyorum.

Ve tekrar söylüyorum bir şikayet söz konusu değildir. Haklı olarak silindi mesajım. Benzer logo çalışmamız da çok normal. Milyonlarca logo var internette çizilmiş ve birileri ile aynı düşünme ihtimalimiz oldukça yüksek. İstemeden esinlenme ihtimali e yine oldukça yüksek ihtimal.

@BurakÇEKER; @peerless; @tanerbayramcouk; @Bertan; @Mrslan; @bugracreative; @ferucak; @uAction; @MrtbtL; @GCN; @SamiYıldız; @ynncl; @FiKRAL; @psdlider; @Ays55; @Tunahan; @yusufkaya; @Erc_Orc; @SzN9319; @glshoral; @delikurt8;

Herkese yardımları için şimdiden teşekkür ederim.