voyager adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video iyi. Ama seslendirme hoşuma gitmedi açıkcası. Bilemedim biraz daha düzgün diksiyon biraz daha ses tonu iyileştirmesi. Kelimeleri yuvarladığın veya sonunu hatalı okuduğun yerler sıkıntı. Örnek bir cümlen, "abone olmuyoğ" gibi kulağa geliyor. Aslında çoğu cümlen ve ses tonun uygun. Ama arada böyle hafif amatöre kayıyor. Bu kısımları daha da iyileştirirsen bir bebar bilim gibi dinlenebilirsin.

Lütfen yapıcı eleştiri olarak kabul et. Zira bu tarz videoları bende çok izlerim. Diğer videolarla kıyaslama yaptım. Örnekleri biliyorsundur muhakkak. Bebar bilim - gizem avcısı tuncer vs. kanallarla yakın format. Ses tonun iyi fakat diksiyonun ve kelimelerini toparlaman biraz da ruh katman lazım. Normalde ses tonunu yakalamak zordur. Sen bunu başarmışsınz. Sağlam bir diksiyon düzeltmesi ile bence çok iyi yerlere gelebilirsin o potansiyeli gördüm.
Kesinllikle aynı fikirdeyim eleştiriniz için teşekkürler. İlerleyen videolar bu konuya daha dikkat edeceğim. Aynı zamanda çalıştığım için iş aralarında fırsat bulduğumda kayıt almaya çalışıyorum ki bu da doğrudan kötü sonuç çıkarıyor.