KONU GÜNCELDİR, SAAT: 04:26
HER ŞEYDEN ÖNCE, BANA MESAJ ATARKEN LÜTFEN FİYAT İLE BERABER MESAJ ATIN. BURADA Kİ TÜM SEÇENEKLEDE TEMPLATE TASARIMLAR KULLANABİLİRSİNİZ BİR SIKINTI YOK KESİNLİKLE. ADMİN PANELİDİR VEYA ÖĞRENCİ PANELİDİR, BUNLAR TEMPLATE OLABİLİR. BUNUN AMACI, ÇOK BÜTÇEMİN OLMAMASI. YANİ FİYAT/PERFORMANS İSTEMEM.
Merhaba, bizim bir web sitemiz var.
wificeps.net isimli siteye insanlar giriş yaptıktan sonra eğitim izleme şeyini eklemek istiyorum.
Bu bir eğitim sitesi.
Mesela bu adamın sitesinde eğitimlerin olduğu bölüm var, oradan eğitime tıklıyor ve eğitim içeriğini izliyor.
Böylece ben de kendi siteme login seçeneği eklemek istiyorum.
Kayıt Olma ve Giriş Yapma seçeneğinin çıkmasını istiyorum.
Ardından insanlar giriş yapınca karşılarına kurs seçme bölümü çıksın, destek ekibi çıksın (insanların takıldığı yerde bize ulaşabilmesi adına)
ve bunu yapacak birine ihtiyacım var.
Şimdi isteklerimi net bir şekilde aşağıya yazıyorum, bunun için fiyat verirseniz çok sevinirim.
- Siteye LOGIN seçeneği, - İnsanlar giriş yaptıktan sonra menüde "KURSLARIM - TOPLULUK - DESTEK" olmalı.
KURSLARIM KISMI: - Bu kısımda insanlar izlemek istediği kursa tıklayacaklar.
-
Kursun içerisinde videoları izleyecekler tek tek.
-
Videoyu izleyince videonun altında ki "VİDEOYU BİTİR" seçeneğine basacak, böylece bitirdiği videonun yanında mavi tik olacak ki hangi videoları izleyip izlemediğini anlayacak. TOPLULUK KISMI: - İnsanlar diğer üyeler ile iletişim kurabilecekler. - Facebook grubu tarzında; bir şey yazıp birbirlerine yardımcı olabilecekler. - Üyenin gönderisini beğenme ve yorum yapma olayı olacak. - Adminler, kullanıcının mesajının sağ üstünde ki 3 noktaya tıklayarak o mesajı silebilirler. DESTEK: - Bu kısımda da insanlar bize destek mesajı atabilecekler, takıldığı konuda istediklerini soracaklar biz de yanıtlayacağız veya sağ üstten tıklayıp destek talebini kapatacağız veya kullanıcı kendi destek talebini kapatabilir. - Bildiğimiz sıradan destek talebi açacaklar işte. ADMİN PANELİ: - Admin panelinde kurs oluşturmamız, kurslara video eklememiz ve başlığını falan düzeltmemiz için bölüm olacak. - Kullanıcı paneli olacak, var olan kullanıcıların hesap e-Postalarını, şifrelerini görebileceğim veya kullanıcı oluştur diyerek yeni bir kullanıcı oluşturabileceğim, bir de bir kullanıcının şifresini değiştirebileceğim. - Şifremi unuttum seçeneği çıkacak, adam tıklayıp şifresini sıfırlayabilecek. E-Postasına kod gidecek yani. - Destek taleplerini görebilirim, yanıtlayabilirim, talebi kapatabilirim. Kısacası admin panelinden her şeyi görücem ve çoğu şeye yetkim olacak. Topluluk kısmında insanlar birbirlerine yardımcı olabilecekler facebook grubu tarzı, ben de admin olarak o mesajları silebileceğim. Fiyat vererek DM atarsanız çok sevinirim.