Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
koltukta oturmaktan ülkenin durumundan bir haberdar çoğu işte geçim derdi ile insanlar ne gibi iş kolları arıyor araştırıyor bilmediklerinden olmadığı halde gibi bir ifade kullanmış. sonuç enteresan cidden

ama önerim kaldır bunu hocam meşhur dolandırıcılar var biliyorsun bundan feyz alırlar
Yani sanki ilk defa evden iş alan bizlermişiz gibi lanse etmiş
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BASİT YALAN ?
pembe yalanın 2. versiyonu mu bu

Wixir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayında arzuhalciye dilekçe yazdırırsanız böyle sorunlar oluşabilir tabi. Arzuhalciler bir avukat değildir. Karşının avukatı olsaydı birde karsı vekalet ücreti öderdiniz.
Yıllardır tanıdığım çokta bilgili bir insan arzuhalci kendimde yazıp büroya iletebilirdim sağlıklı bir dil ile yazılmasını tercih ettim avukata milyarlar verip bu karşılığı alsam ne olacaktı peki?
BYTurkoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok özür diliyerek sözüm meclisten dışarı şekilde sölüyorum lütfen yanlış anlama , bakış açısı sanırım tam olarak şu o kadar '' salak olmasaydın '' malesef ülkemizin hukuk zincir her bir halkasından parça parça kırılmış durumda çok üzücü bir durum tabi aramızda bir avukat var ise resmi dille inceleyip bizi bilgilendirmesi çok daha sağlıklı olacaktır.
Est. aynen öyle
nebu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her savcı görevini laikiyle yapmıyor maalesef ülkemizde.
Katılıyorum.
BYTurkoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna katılmıyorum kesinlikle , ben bu tarz konularda bilinçli bir insanım ancak bu mevzu için bende bir avukat tutup bir dünya para vermem kesinlikle kendimi savunmayı denerim buradaki sorun insana kendini savunma hakkı verilmemesi
Haklısınız dediğim gibi avukata para döküpte bu cevapla karşılassa idim iyi olmazdı