ahmetoyuncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam deneyimlerimden taktiklerimden minik tüyo veriyim bas yapay zekayı bas kimseyi dinleme ve shorts üretiyorsan minik bir selfi çeker gibi video çek bütün shortslarin bir rahatsız etmeyen gözükmeyen kısmına yerleştir. Pk da açarsın kazanırsın da kafanı karıştırma sürekli dene vaktin varsa insan yüzlü video üret kendin çıkmak istemesende. Bu arada sadece konuna destek amaçlı yazmak istedim. Bu dönemlerden baya baya geçtim bilen söylemez sen her şekil üret ve bir özgünlük kat gerisi gelir. Başarılar dilerim hocam 🙂
Yapay zekayı da özgünleştirmek gerek yani. arada gerçek yüz vs.
Ama kendi yüzümü kullanamam maalesef onu nasıl yapıcam bilemedim

Krone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende bu ay başı içerik üretmeye yeni başladım sadece yapay zeka kullanıyorum, hem türkçe hemde yabancı bir dilde içerikler üretiyorum toplasan 10 dakikamı alıyor zaten türkçe yaptıktan sonra farklı bir dile çevirmek 1 dakika sürüyor ve hem abone olarak hem de izlenme olarka gayet memnunum. Umarım sizde diğer çabalayan arkadaşlarda tatmin edici bi ek gelir elde etmeye başlarız.
Ben daha önce yapay zekayla kanal açtım. Shorts kanalı. 1-2 izlenemde kaldı düzenli atmama rağmen. Bende sandım ki gerçekten yapay zekayı engelliyor youtube.