upot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denemekten kastınız ne ? dnsler oturmamış olabilir index almamanız normal olabilir. vpn açıp tekrar kontrol edin halen index gelmiyorsa;

ip olarak ne girdiniz bizimle paylaşır,
domaini cf yerine direkt perfect e yönlendirip index gelip gelmediğine bakar mısınız?
hocam bende 1-2 saat öncesine kadar sizin gibi düşüncelerdeydim fakat domaini zaten CF'ye yönlendirmedim doğrudan CF'den reglenen bir domain ve root NS'si değişmiyor Business Paket satın alanlar değişebiliyormuş sadece oda aylık 200$ hiç onlarla uğraşmak istemiyorum. Record eklenilen NS'lerde geçerli olmuyor bu yüzden PerfectPanel'in verdiği NS'leri pingleyip ip adreslerini A record olarak ekledim oturmama şansı yok Dns Checker'da görünüyor ip adresleri fakat panel açılmıyor. PerfectPaneldede uyarı görünüyor NS'ler yönlenmemiş olarak nasıl olcak bilmiyorum. Hayır bu bana ders olcak eğer bu işin içinden çıkamazsam O domaini transfer etmek zorunda kalırsam CF kaliteli sağlam diye ordan domain regledik 2-3 tane böyle saçma bişeyle ilk kez karşılaşıyorum yav senden REG'lediğim domainde bari NS yönetimi izni ver parasını verip aldığım domainin NS'leri değiştiremiyoruz