çok iyi gözüküyor eğitim ama buraya göre pahalı gelebilir fiyat hocam nacizane fikrim. mesajım bulunsun ayarlarsam ilerde görüşmek isterim sizinle
tesekkurler yorumunuz icin. hocam burda 100 bin tl ye de benzer video egitimi veriliyor. arkadasimizin kanalini da inceleyin, benim de kanali inceleyebilirsiniz. ona gore seciminizi yapabilirsiniz. burada bir tane videomuzu gondereyim, siz kanalimizin detaylarina bakabilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=DmkP...ligiousStoryTV
Güzel sektör, eğitim de iyidir eminim ancak satış için tavsiye vermem gerekirse, ilk başta fiyatları biraz düşük tutmalısınız, en azından 500-600$ ile başlatabilirsiniz diye düşünüyorum. İlk beş kişiye de olabilir, sonra 1-1.5k dolarla devam ettirilebilir.
tesekkurler yorumunuz icin. hocam yukarda da dedigim gibi 100 bin tl ye de video egitimi satiliyor. grup dersi veriyor olsaydim, dediginiz fiyatlarda yapabilirdim ancak birebir destek olmak ve kisiye ozel calismak istiyorum. cunku ayni anda uc kisi ayni kanal ozelligine gitsin istemiyorum. herkese ozel nish bir kitle vermek isterim. hem benim icin de daha iyi olur, sonucta ben de bu sektorun icindeyim. cok kisiye anlatip cok sayida rakip ciksin istemem.
böyle eğitimler güzel görünüyor
kısa süre dediğiniz kaç ayda kazandınız 1800 doları?
Kimisi için 3 ay kısa süre kimisi için 12 ay ?
fiyat 100 bin olacak demişsiniz
ama bence fiyatı düşürmek zorunda kalabilirsiniz forumu az çok biliyoruz tercihleri .
Ayrıca kanalınız özgün olduğu ve eğitim satışı oldugu için aslında kanal ismi verebilirsiniz daha güzel olurdu insanlar görürdü neler yapabiliriz egitim alınca diye satışı olumlu etkilerdi
iyi satışlar
tesekkurler yorumunuz icin. on 3 ayda canli aldim simdi, 1377 usd son uc ayin hocam