herkesin kullanabileceği bir internet servis sağlayıcı diye bir şey yoktur. her firma için şikayetler de var memnuniyetler de. mesela ben eski adresimde türksat kullanıyordum çok iyiydi, şimdi taşındığım adreste extranet kullanıyorum yine çok iyi. ama sorsam bu firmalarla ilgili eminim bir sürü şikayet çıkar. o yüzden 1 ay bedava alıcam diye firmanın kurumsal iletişim sorumlusuymuş gibi başlıklar açmayın lütfen
edit: daha 10 gün önce hangi interneti almalıyım diye başlık açmışsın 10 günlük tecrübeye mi güvenip bu kadar övüyorsunuz?
Hocam bak farkındaysan konuda da 10 gün önce konusunu açtım diye yazıyor, gizledigim bir şey değil. Ben toplamda 4 firma kullandım, ping sürelerinin kalitesi ve çekim kalitesini söylemişim.
Deneme süresi olduğunu açıkça söylemişim.
Herkes aynı kaliteyi alacak diye bir şey yok tabi, tavsiye arayana bir seçenek olarak yazdım süreci.
Değil, 10 gün önce hangi interneti alayım diye konu açtım ve tecrübemi yazdım.
internet işi yaşanılan bölgeye göre çok değişiyor. Turknet bazı bölgelerde çok iyi bazı illerde çok kötü mesela
Fiber olunca bölgeden bağımsız olduğunu düşünüyorum hocam, sonuçta Türk Telekom sağlıyor alt yapıyı. Adam geldiğinde hangi internet firmasinin kurulumunu yaptığını bile bilmiyor.