TulinPinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam buna benzer bir script ile biz uygulama kiralıyoruz (biz dediğim çalıştığım şirket) 6 haneli bir rakama yazdırdı şirket sahibi bu senenin başında. Böyle bir script birinin elinde olsa bile sizi isteklere bire bir uyum sağlar mı, diyelim sağladı ama bu devirde kim neden böyle bir şeyi ücretsiz sağlasın? Ücretsiz alacağınız şey sisteminize zarar verir mi? Bunların hepsi soru işareti.

Forumda bir önceki arkadaşın da bahsettiği gibi çeşitli lisanslama yazılımları var. Çok pahalı değiller gibi. Dilerseniz onlara bir göz atın. İyi forumlar.
Hocam ücretsiz istemedim ki zaten. Ücretlisini bulamadım. 6 haneli fiyatlar abartı rakamlar. Forumda da yok hocam benzeri.

Yani bana şuan bile 2000-3000 e yapalım diyenler geldi. Çok basit bir sistem istiyorum. Benim zaten lisans üretimim uygulamalarımda mevcut. Bilmeyen şirketlere bu tarz uygulamaları 7 haneye bile satarlar. Ben bizzat whatsapp botunu forumdan 200 e alıp şirketlere 5000-10000’e sağlıyorum😅

Uygulamadan üretikeb lisansı siteye girse yeter, hatta gerekirse baştan yazarım lisans kısmını tüm uygulamaların. İstediğim şey bu tarz ÜCRETLİ bir script. Satın alacağım

Forumda olanlar lisans yönetimi, onlar işe yaramaz hocam direkt bana bu şekilde aylık abonelik satışı yapacağım sistem lazım🙏