Öncelikle Alımlar kapalıdır. Fakat bir mevzudan bahsetmek istiyorum. 3 gün çalışıp 4. Gün mesaisine 2 saat kala dedeme f16 çarptı diyerek ayrılan arkadaşlar oldu. sonrasında bende kalan tek günlük ödemesini istiyor. Açık açık söylüyorum Kafasına göre işten ayrılana ödeme yapmıyorum. Eğer ki bana 6 saat içinde harcanan reklam ve potansiyel satın alımların ödemesini yaparsa seve seve yaparım. Ha yapmıyorsa borcundan düşsün gerisinde helali hoş olsun.
demem o ki giriyim 2 gün çalışıp çıkayım diye düşünen arkadaşlara. Yapmayın zamanınıza yazık
Hocam yaşadığınız sorunu anlayabiliyorum internet zaman sorunu olmayan vakti bol başka iş yapmayan saçma sapan bahaneleri olmayan insanlık hali ciddi bişey olmadan işini terk etmeyen biriyim fakat karşılığında bende geçimimi sağlayabilecek kaynağa ulasabilmem lazım konunuza ilk ücret bilgisini öğrenebilir miyim diye sormamim sebebi buydu aslında konu işi bilen değil çalışma prensibi olan birini bulmak iş elbet öğrenilir ücret bilgisine sahip olursam iletişime geçmek isterim. Daha önce bir kaç yerde çalıştım