Benimki de aynı şekilde yemek problemi var. Güvenlik işi rahat ama iş yerinde gece yemek sorunu oluyor. Eskiden multinet vardı güzeldi ama öğleden kalan yemekler yenmiyor. Ya cepten yicen ya evden getirceksin. Gündüzcü olunca sorun olmuyor da maaşta düşük. Ben de aynı şekilde iş değişikliği düşünüyorum
ben kararsızım hocam ya, yemek için eve gitme şansım var ama yine de kendim burada köreliyormuşum gibi geliyor.
Mağaza tecrübem olmadı, mağazada çalışan arkadaşlarım oldu. Hocam hiç dışarıdan görüldüğü gibi değildir. Prim kazancın ne olacak? Hiç işin yoksa reyonları topla, düzelt, başka bir yeri topla bilmem ne. Şimdiki işim rahat diyorsun. Konfor alanından çıkmadan oturduğun yerden para kazandıracak şeylere bak. Kısa vade için belki pişman olursun fakat uzun vade için eminim çok memnun kalırsın. Tercih senin. Sebahat ederim yıllar sürer diyorsan git.
Aslında iki sektör de istediğim sektör değil fakat mecburiyet buralara itti diyelim
Kişisel deneyimlere açık biriysen,bulunduğun işte tecrübe kazanamam diyorsan mağazacılık sektörünü deneyebilirsin. Ortam,müşteri ve satış adına kendine tecrübe getirir. YTD
daha önceden tecrübem var fakat bu seferki diğerinden daha farklı ve daha oturaklı bir iş. ürünler pahalı ve gelen müşteri kesimi belirli