Maydin48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bak biraz yanlış düşünüp bence ön yargı yapıyorsun. Ben demiyor adam bana gelsin bu işin kitabını yazsın, sabahtan akşama benim sorularımı yanıtlasın. Ben diyorum ki atıyorum adam açmış seo nasıl yapılır? Nasıl başlarım? Ben altına yazıyorum cevaplarıma gir görürsünde yoast seo eklentisi kur,site haritası ekle, google kaydet siteni sonra diyorum ilerlersin ben adama site kaydı nasıl yapılır onumu anlatıyorum? Site haritası nasıl eklenir onumu anlatıyorum? Yol göstermek ayrı işi detaylı anlatmak ayrı sen ya beni yanlış anladın yada yanlış anlamak istedin☺
Bana göre konuyu sanki biraz sen yanlış anlattın haliyle bizde öyle anlamak zorunda kaldık. Bu son cevabınla seni daha iyi anlamış oldum ve hak verdim. Ama diğer türlü hem konu başlığına hemde açıklamasına bakınca haliyle ister istemez insanlarda farklı algı ve düşünce yaratıyor. Bu tür konularda desteğe ücret zaten istenmez ve böyle konularda şahsen ben elimden geleni yapıp yardımcıda oluyorum. Hakkını da helal et bu arada yanlış anladık, yanlış anlaşıldık isek.