_Forbidden_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alınır araç güzel görünüyor. Ayrıca o kafanızdaki düşme lafını çıkartın. Bu ülke de hiç bir şey düşmez artık aksine çıkmaya devam eder. Hayırlı olsun alacağınız araç ne olursa olsun. Allah kaza bela vermesin.
Webmerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eski aracım, ciddi masraf açmaz, arada bi yağ kaçağı olur conta üst kapak ne yaparsan yap illaki oluyor (ustası/tarcanlar expertiz bile aynısını diyor). çoook az yakar 1.6hdi motor 1.5blue hdi'ya gire bi tık az gelişmiş versiyon. aynı model olupta hız sabitlemesi vs. çoğu vag grubunda opsiyonel gelen özellikler bunlarda standart gelir. çok iyi gidişi var, 140 tan sonra asla güven vermez normal kullanıyorsanız ve az yaksın istiyorsanız şehir içi şehir dışı idealdir

edit: 689 dan ilanda olan astra J otomatik 1.6cdti 242 binde aracım mevcut biraz da olsa pazarlık var, hayatımda gördüğüm en sorunsuz araç 100 bin km yaptım bakım haricinde sanayi yüzü görmedi
Marjii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam piyasa şuan da bıçak gibi kesildi bir galerici olarak bunu net söyleyebilirim. Binici için tam araba alınacak zaman ama satılacak zaman değil. Hatta daha bugün parayı çevirmek için zararına araba sattık. Baktığınız araç fiyatına göre gayet iyi bence. 510 -15 bine felan bitirebilirseniz bence hiç kaçırmayın. Başka bir tavsiye olarak da aynı aracın daha dolu olan paketlerine de bakın arada kı fiyat farkı ne kadar diye. Daha dolusunu aynı paraya veya bir tık üstüne bulabilirsiniz daha iyi olur. Şimdiden hayırlısı olsun.
OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel araç alınır.
ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birebir aynı motorlu 301 kullandım 1 sene. 300k km de almıştım gösterdiğim usta 750 bin km yi gören var bu motorla demişti (usta satıcının ustası değildi daha önceden tanıdığım kendi ustamdı). Ben 340 bin km de yağ değiştirmek dışında hiçbir masraf yapmadan sattım. Alan oto kiralamacıydı elinde söylediğine göre aynı araçtan 7-8 tane daha varmış ve 500k km leri rahat görür diye söylemişti oda. Sonrasında aynı aracın taksi halinede bindim 600k km civarındaydı.

170k km çokta diyemeyiz, azda diyemeyiz. Kullanımı önemli önceki sahibi nasıl kullanmış ona bakmak lazım, iyi bir ustaya göstermek lazım. Bu araçlarda sıfır bile olsa hafif üfleme var yazarlar expertizde (hdi motorlarda sanırım normal kabul ediliyor o durum yinede iyi araştırmanızı öneririm) o yüzden expertiz dışında iyi bir ustaya da gösterip almanız daha sağlıklı olacaktır.

Bunlar dışında araç yakıtı koklar uzun yolda 3.5lt civarında olur, şehir içi ben 5lt üstünü çok görmedim.

Bunlar dışında bildiğiniz fransız arabası yürüyen teneke

Bütçem o seviyede ise benimde tercih edeceğim araç c-elyse veya 301 olur (birebir aynı araç ikiside).
wam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Param mevduatta ama araba almak lazım en geç ne zamana kadar almak lazım yeni yılda neler olur
Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birebir aynı özelliklerdeki, her şeyi aynı 4 tane ikinci el aracın sahibini düşünün.

A- Aracı sürekli olarak zorlayan ve bir takım parçalara hasar vermek pahasına, sorun çıkarmayıncaya kadar kullanan bir araç sahibi.
B- Çok fazla el değiştirmiş ve geçmişi hiç bilinmeyen bir aracın sahibi.
C- Aracı mümkün olduğunca ekonomik olarak kullanan, ve her şeyini bir sorun vermeyinceye kadar kullanmaya devam eden bir araç sahibi.
D- Aracın düzenli bakımlarını yapan ve her zaman doğru ürünleri seçerek, aracına gözü gibi bakan bir araç sahibi.

Bu örneklere göre, bahsi geçen aracın motoru:
A- 150-200 bin km yaşar.
B- 200-250 bin km yaşar.
C- 250-300 bin km yaşar.
D- 300-400 bin km yaşar.

Bu aracın toplam kmsini 500.000 yapmakta mümkündür. Ancak, çoğu insan bunu göremez.
Kişisel görüşümdür.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
c-eylese 301 bunlar 2024 model tofaş gibi direksiyonu taş gibi örneğin bir egea direksiyonu gibi değil elektrikli sistem yoktu sürdüklerimde dolu paketlerinde varmı bilmiyorum
ozgurkar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ilanda ki araç temiz gözüküyor KM'si biraz yüksek olsa da çok problem değil.

2013 C-elysee kullanıcısıyım, ilk sahibiyim sadece 1 kere hararet yaptığını hatırlıyorum onda da radyatöre taş tarzı bir şey sektiği için olmuştu.
Bana bu zamana kadar hiçbir problem çıkarmadı bakımlarını zamanında yaptıktan sonra gayet güzel aşırı ekonomik araç...
Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu fiyatlara bu modelde başka alternatif araç bulmanız çok zor, motoruna baktırın bir problem yoksa almanızı öneririm.
TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasada en az yakan araçlardan. Clio yerine kesinlikle bunu tercih ederdim. Az yakar çok kaçar
emred adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
egeada hem fiyat indirimi hemde sıfır faizli kredi vardı bi bakın isterseniz , bu baktığınız araç temiz bile olsa neticede sıfır kadar sorunsuz olmaz. 860 bin tl egeanın en düşük paketlisinin fiyatı , 200 bin tl de 12 ay sıfır faizli kredi imkanı vardı sanırım en son baktığımda.

https://www.otomobil.fiat.com.tr/kam...ea-sahibi-olun
GodGave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7 sene galericilik yaptım 3 aydır araç kurtarcılığı yapıyorum 10 araba çekiyorsak 3 ü citroen marka... ben uzak dururdum...
Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sifir olsa bile alma corsa alacaktim gecen ay sifir. vazgectim, vazgecirdiler. kronik boya sorunu var. boyalari cok ince ve bi sure sonra kalkiyor. ozellikle cift renk modellerinde..
Geral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel arabadır ve çok atiktir aynı zamanda
Yakıt tüketimi çok az alınır .
Milenyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2017 de 30 binde almıştım bu aracı, 2022 de satıp model yükseltip aynı aracın üst kasasını aldım, şuan halen kullanıyorum, çok memnunum, bu araçla Türkiye'yi gezdim desem yeridir, yakıt ekonomik, masrafsız, kullanmayı bilene gayet ideal bir araç. Benim fikrim ilk aldığım yıldan beri hiç değişmedi, araç düşük km , yüksel model olmalı, ayrıca özelikleri ne kadar az olursa sıkıntısıda o kadar az olur. Özetle ben birince elden kesinlikle tavsiye ederim.
Dipnot : Ben düşük km de neredeyse araçları sıfır alıp kendim kullandım, aynı aracı çok daha kötü kullanıp haşat edenlerde olabilir. Bunuda değerlendirecek olan aracı alırken yanınızda olacak tecrübeli arkadaş, usta vs dir. Şimdiden hayırlı olsun.
mtersoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pazarlık sünnettir diyip, 500.000₺ de hocam.

orta yol 515.000’te bitebilir.
Öncelikle tekrar merhaba,

Aracı bugün ekspertize götürdüm ve denilen dışında bir şey çıkmadı şükür 🙏

Noter işlemlerini hallederek hanemize kazandırdık,

Verdiğiniz bilgilerden dolayı hepinize çok ama çok teşekkür ederim allahim sizlere çok çok daha iyisini nasip etsin inşallah 🙏