Adsense'de ibanı doğrulamak için bildiğiniz gibi 0.35 kuruş veya altı bir miktar gönderiyor ve sonra tam ne kadar gönderdiğini sorarak onaylıyoruz. Sorun şu ki hesabıma 16 kuruş geldi işaretledim 16 olarak yanlış dedi bir altını bir üstünü denedim acaba bir yanlışlık mı var diye ve 3 hakkım dolmuş oldu. İkinci kere gönderdim 28 kuruş geldi onda da 28 kuruş yanlış diyor. Bir kesinti vs. yapılıyor diye düşündüm ama dekontuda göstermiyor halkbank uygulamasında. Bu konuyu yaşamış, tecrübesi olan kişiler varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Bende henüz girmedim IBAN, istisna belgesi vs aldım o işleri hallettim ama, sizin gibi bu sorunla karşılaşan bir iki kişi daha okumuştum, ben Ziraat Bankasından açtım hesabı, deneme maksadıyla oraya para yolladım kesintiyi de gösteriyor tam yollanan parayı da, sanırım onay için gönderilecek o paranın da tamamını gösterir diye düşünüyorum, yani umarım. Kısa zamanda çözebilmeniz dileğiyle, ben işlemi yaparsam bende tekrar buraya not düşerim arkadaşlar. Kolay gelsin.