Bu nerede yazıyor ben göremedim.
@ocon; daha detaylı anlatımlar var da ben bu 4 resmi paylaştım sadece. Kaşeler ve imzalar var.
Fakat şu konuda hemfikir miyiz?
Benim anladığım, ekspertiz raporu iyi değil. Motor beyin elektroniğinde arıza varmış. Gövde elektronik arızası var. Hava yastığı patladığı için, hava yastığı elektroniği yok. Üstelik motor ışığı yanmıyor, motor yağ damlatıyor. Ekspertiz raporunda da nerede olduğunu bile yazmamış.
Doğru mu?
evet ekspertiz raporu çok kötü, hiç bir konuya detaylı değinmeden açıklamadan detay vermeden kendini korumaya yönelik yazıp geçmiş yarın bi gün bunu raporda yazdım sözlü olarak şifahen detaylı bilgi verdim diyebilir, bu araba airbag açmış diye dava açsan evet kardeşim açtı ben sana bunu söyledim, airbag beyni sensörleri yada fişekleri yok direnç bağlı dedim der geçer. olan sana olur üstadım. ayrıca gövde elektronik arızası nedir ya öyle bi tabir mi var allasen. elektronik komple bi sistemdir, aküdenmi sigortadan mı kablodan mı ? airbag açtığını bile yazamamış korkudan neyi bozuk ? kadranı mı ? km'mi çekilmiş ? çok geniş bi kavram, işine güvenen airbag fünyelerinde direnç var, iki fünye tek fünyeye çevrilmiş, tarihi tutmuyo tüp boş vs vs yazardı.