böyle bi eksper raporu yok ya ? yoğun kirli ne demek ? kapının bi seri numarası yokmu boyanın portakallığı mikronu tutuyor mu ? ben olsam bu arabayı almam, adam arabasına bakmamış alıcıya bakılmayacak derece pis getirmiş radyatörde patlak var, conta yakıp yakmadığı belli değil, yağa su karıştımı yazmamış, hararet gördümü belirsiz, yağ kaçağı var demiş, terleme değil bakın kaçak ? ama nereden var ? keçeden mi kritik yerden mi ? misal turbo milinden mi kaçırıyo ? dizelse ambeleye kalkma riski var ? işi bilmeyen ustalar vag grubu arabaya motor üflüyo bile der. eksperin yönlendirmesi çok önemli ben böyle bi rapor kabul etmem, tamamen kendini korumaya yönelik yazmış herşeyi, motor ikaz ışıkları var arıza kaydı var bu önemli bi detay, yatakmı vuruyo, avans mı tutmuyo ne var yazmamış ? tavan kırmızı çizgim, dolu yağmıştır vs eyw kuru çekice boyasız çektirmeye okeyim ama boyandığı değişen olmadığı şahibeli, eksper kendini kıçını kurtarmaya bakmış burada bence, ben olsam anlaşmalı rapor olduğundan bile şüphe edip bu arabayı hiç almam. işinin ehli adam bak kardeşim bunlar bunlar var tek tek madde halinde yazar altına imzasını kaşesini atar geçer, ona profesyonel derim parasıda helaldir. hatta bak önüme böyle bi saçma rapor gelip detay yazmayan altında imza kaşe olmayan rapora para bile vermem. herkes arabadan anlamak zorunda değil, iyice bak kontrol et diye yerine göre 3-4 bin para veriliyor, senden sonra kabaca masraf çıkarılacak, bide sanayide usta bakacaksa senin ne anlamın kaldı ? 10 araba beğensen baktırsan eksper parasına para dayanmaz.