Merhabalar site forumdaki bir arkadaştan alındı. bana transfer işlemleri sürerken başka bir arkadaşa daha satış yapmaya kalktı hatta satış yaptı kişi forumdan banlandı. adsense adresi ve hosting bende iken domain diğer arkadaşa devir oldu. Biz diğer arakadaş ile istişare yaptık domain'i bana transfer etti. 2013 yılından yüzlerce ödeme almış adsense maili ile birilikte aylık 110 TL ücreti olan hosting devir edilecek domain güzelhosting'ten deviri yapılabilecek durumdadır. Paket satış sadece domain yada sadece adsense satılmayacaktır.

Site yabancı restoran tanıtım sitesidir sıfır ilgi ile aylık geliri ve tamamı google'dan kaynaklı ziyaretçisi vardır. Siteye ilgi gerektirmeden 10 aydır ortalama bir gelire sahiptir bazı aylar ben hosting'in yenileme ödemesini yapmadığım için kapalı kalıp gelir düşüşleri olmuştur. websitesinden biraz anlayanlar siteyi geliştirebilir. anlamayanlar pasif gelir ile devam eder ben sayfa eklemesini öğretebilecek düzeyde biri değilim. gerekli bilgiler aşağıda yazılmıştır. site ismi verilmeyecektir. kaporosunu gönderen kişiye ancak site ismi bilgisi verilebilir. onun haricinde rekabeti ve taktiği arttırmamak için daha fazla bilgi verilmeyecektir. Site ve adsense ile birlikte aslında gelir taktiğide paylaşılacaktır.

Ben veya diğer doladırılan arkadaş sistemden soğudumuz için ikimizde ilgilenmek istemedik.

Site ve Adsense için istenilen son ve tek fiyat : 47.500 TL
Bu rakam ile geçmişi güçlü sorunsuz bir adsense hesabı maili ile birlikte . pasif geliri olan bir websitesi. gelir taktiği bu taktik ile istenirse var olan site geliştirilebilr veya yeni siteler yapılabilir.
  • Site adresi: Kapora alındıktan sonra site ile ilgili detaylı bilgi verilecektir.
  • Sitenin aylık getirisi: Adsense 700-900 TL arası
  • Sitenin açılış tarihi: 25 Ocak 2022
  • DA / PA Değerleri: Bakılmamıştır.
  • Kategori / sitenin içeriği: Yabancı mekan tanıtım
  • Günlük hit sayısı: 100-200
  • Ziyaretçi kaynağı: tamamı google
  • Domainin yaşı: 3
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriği ile birlikte
  • Hosting dahil mi?: Dahildir. 22.11.2024 tarihine kadar ödendi aylık 110 TL
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: yok
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: dahil
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:hayır
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Adsense hesabı 2013 Eylülden beri aktif ve ödeme almaktadır.