BuyMobileProxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karadağ güzel hocam. 2028de ab girecek. birçok arkadaşım orada. varşovadan selam
yaş ile hayatta cesur olmanın alakası olmadığını bizzat anlatmışsınız yaş gerçekten de problem değil
Aleykümselam vallahi bence de güzel hocam. Örnek oluruz inşallah gençlere

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Radikal ama cesur bir karar olmuş. tebrik ederim.
Çok Teşekkür ederim hocam.

okyanus1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bulgaristan schengen üyesi nasıl artısı olmadı ? Karadağın schengen üyesi olması imkansız ne gibi artıları olabilir ki ?
Hocam vallahi hiç bir artısı olmadı sadece boşa masraf. Aşağıda bir arkadaş zaten anlatmış durumu.

koksalkesici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Alp hocam uzun süre beraber çalışmıştık zamanında hakkınızda hayırlı olsun gerçekten çok sevindim umarım daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle

Teşekkür ederim Köksal hocam. Birlikte daha önce çalıştık evet bundan sonra da çalışabiliriz.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla bulgaristanda şirket açma cesaretinize hayran kaldım çifte vatandaş ve ömrümün yarısını orada geçirmiş olarak, hiç bi avantajı yok aksine külliyen zarar, genç nufüs bile ülkeyi terkedip almanya hollandaya kaçıyor. yıllardır koalisyon hükümeti her sene seçim şehir tam kaos rüşvetin biri bin para. devlet dairesinde rüşvetsiz iş yaptırmak imkansıza yakın. pasaport yenilemeye konsolosluğa bile randevuyu aracı kurumlar üzerinden rüşvetle alıyorsun öyle bi ülke hayal edin bilmeyenler için söyleyeyim...hayırlı olsun tüm girişimleriniz, merakla bekliyoruz.
İyi dilekleriniz ve Bulgaristan hakkında çift vatandaşlığa sahip olarak söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.

kvp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar hocam.
Teşekkür ederim hocam.

Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Son gelişmelerden sonra(terörist başını meclise davet etmek ve bu durumu destekleyen diğerleri) ülkede yaşanabilecek gelişmelerden korkup biz de eşimle düşünmeye başladık. Şimdilik bu yaz sadece gezmeye gelmeyi düşünüyoruz. Bol şans hocam.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hocam ülkemizi her zaman seviyoruz, ama çocuklarımız torunlarımız vs için ilerisini hiç iyi görmüyorum bunlar emin olun çok iyi günlerimiz, çok siyasete girmek istemiyorum. Biz o SARI ÖKÜZÜ vereli çok oldu. Derdimiz kaçıp kurtulmak değil ama zaten sayılı vakitte yaşadığımız şu dünyada insanca yaşamak. Hiç bir şeyden endişe duymamak. Sorun bakalım bu ülkede bir emekli , üniversite eğitimi gören çocuğu olan , evlendirecek yaşta çocuğu olan ne düşünüyor? Ondan sonra ülkede herkes mutsuz suratı asık. Nasıl gülsün bu insanlar? sabah kalkıp akşam yatana kadar bu düşüncelere sahip. Neyse çok uzatmayayım inşallah canım ülkemin insanları da mutlu olacağı o günlere kavuşur.