Sağlık, finans gibi insanların hayatını etkileyen önemli konular YMYL adı altında ekstra filtrelemelere uğruyor.
Bu yüzden doğrulanmış, kesin içerikler ve güvenilir web sitelerine sahip değilseniz örn: hastaneler gibi. Sıralama almanız maalesef pek mümkün değil.
Elbette sıralama alıyor, yükseliyor da fakat çok yavaş ilerliyor örnek olarak "evde mide bulantısına ne iyi gelir" kelimesinde 2 ay önce sıralamada bile yokken bugün kontrol ettiğim 60-70 arası sıralamada. Elbette bu sıralama ilk sayfalara gelmeyecek farkındayım hastaneleri ezip geçemez. Fakat sonuç olarak içerikte hali hazırda değindiğimiz konular verdiğimiz bilgiler aynı sadece özgünlük olarak birbirinden ayırt ediliyor. Onun harici olarak hastanelerden daha fazla konuya değinip daha fazla uyarılarda bulunuyorum makalelerde. Ben google'ın adam akıllı bir algoritmaya sahip olduğunu ve doğru şeyler yaptığını düşünmüyorum bu sebeple aldığı kararlar bana göre saçma.
Daha öncesinde de haber sitelerinde sıkıntı yaşıyorduk her yerdeydiler şimdi de buna hastaneleri eklemişler.