Sosyal medya üzerinden haber editörlüğü yapmak üzere iş arayışındayım. Bu alanda kazandığım deneyimleri ve yetkinliklerimi profesyonel bir ortamda değerlendirerek, kurumunuza değer katmayı hedefliyorum.
Deneyimlerim:
-BPT Haber'de +6 ay sosyal medya haber editörü olarak hizmet verdim.
(2020) (Twitter,Facebook,Telegram,İnstagram)
-Purscol Haber'de +6 ay sosyal medya haber editörü olarak hizmet verdim
(2020) (BPT Haberin o yıllarda oluşturduğu bir haber sayfasıydı) (Twitter,İnstagram)
-Haberleyin'de 1 yıl 3 ay sosyal medya haber editörü olarak hizmet verdim (2021) (Twitter,Facebook,Telegram,İnstagram) (Haber Şefi)

2021-2024 yılları arasında sürekli olarak haber sayfası oluşturup satışını gerçekleştirmek üzerine çalışmalar yaptım.

Yetkinliklerim:

- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmekteyim ve farklı vardiyalarda sorunsuz bir şekilde çalışabilirim.
- Haberlerin doğruluğunu hızlıca tespit edebilme ve anlık gelişmeleri yakından takip edebilme tecrübesine sahibim.
- Ekip çalışmasına uyumlu, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir yapıya sahibim.
- Çalıştığım kurumda, haftalık, aylık ve yıllık analizler yaparak takipçi değişimlerini ve etkileşim oranlarını değerlendirip, stratejik önerilerde bulunuyorum.
- Yurt dışı kaynaklarından haber bulma ve dünya genelindeki önemli olayları tespit etme konusunda yetkinim.

Eksiklerim:
- Grafik tasarım konusunda şu anda yeterli seviyede değilim. Görsel hazırlama alanında ilerleme kaydedemedim, ancak bu eksikliğimi gidermek için kendimi geliştirme sürecindeyim.

Haber Bulma Sürecim:
- Türkiye genelindeki haberleri takip etmek için X üzerinde oluşturduğum geniş kapsamlı bir listeye sahibim. Bu listede Türkiye’deki tüm haber ajansları, sosyal medya haber sayfaları, gazeteler ve televizyon haber sayfaları yer alıyor.
- Gün boyunca not aldığım çeşitli haber sitelerini sürekli yenileyerek, güncel içeriklere hızlı erişim sağlıyorum.
- 81 ilin yerel haber sayfalarını ve önemli haber kaynaklarını takip ederek, şehir bazlı haberleri analiz ediyorum.

Maaş Beklentim

- En az 8 saat süren mesaili sistemde saatlik 100TL
- En az 10 saat süren mesaili sistemde saatlik 105 TL

Uygun Olduğum Mesai Düzeni
- 14.00 itibariyle başlayan tüm mesai düzeni uygundur.
-Haftalık 1 gün izin yapmayı tercih ediyorum. Fakat 6-8 saatlik mesai düzeninde 7 günü çalışmayı görüşebiliriz.

Haber içeriklerimi nasıl oluşturduğumu gösterebileceğim demo X hesabı oluşturabilirim.