Merhabalar,

Değerli Ajans Sahipleri

Aşağıda listelenen hizmetlerin bir veya birden fazlasını sunan ya da sunduğu hizmetler arasında yer almayan farklı çözümler sağlayan ajanslarla bir iş ağı oluşturma sürecindeyim. Bu süreçte partner, yani aracı olarak faaliyet göstereceğim. Tarafınıza yönlendirdiğim müşterilerin, adil bir iş anlayışı çerçevesinde sadece sizin daimi müşteriniz haline gelmemesi konusunda hassasiyet göstermeniz büyük önem taşıyor. Etik değerlere bağlı, karşılıklı güvene dayalı iş ilişkileri kurabileceğim ajans sahiplerinin, web sitelerini veya iletişim bilgilerini yorumlarda paylaşmalarını rica ediyorum.

Öncelikli olarak, müşteri ilişkilerimizi sürdürebileceğim ajanslardan dönüş almak istiyorum. Bu iş modeli üzerinde uzun süredir çalışıyor ve araştırmalarımı yapıyorum. Sonuç olarak, komisyon bazlı aracı rolünde ilerlemenin en verimli yöntem olduğuna karar verdim.

Rica: Lütfen sunduğunuz hizmetleri yorumlarda belirterek geri dönüş yapınız. Ek olarak, karşılıklı güvene dayalı bir iş anlayışıyla hareket ettiğimi, komisyon ücretleri konusunda herhangi bir sorun yaşamayacağınızı bilmenizi isterim.

●Dijital Pazarlama ve SEO Hizmetleri
●Reklam ve Medya Planlama
●Grafik Tasarım ve Kreatif Hizmetler
●Video Prodüksiyon ve Fotoğrafçılık
●PR (Halkla İlişkiler) ve İletişim
●Yazılım ve Web Geliştirme
● İçerik Üretimi ve Editörlük
● Pazarlama Stratejisi ve Danışmanlık
● E-Ticaret ve Satış Stratejileri
● Marka ve Pazarlama Araştırmaları
●Veri Analitiği ve Performans Takibi
●Mobil Pazarlama