Merhaba,
Site Satışı Zorunlu Konu Açma Şablonu;- Site adresi: (pm.)
- Sitenin aylık getirisi: ilgilenenlere verilecek
- Sitenin açılış tarihi: 2021
- DA / PA Değerleri: -
- Kategori / sitenin içeriği: Bitkisel temizlik ürünleri
- Günlük hit sayısı:
- Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
- Domainin yaşı: 3 yıl
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: yok
- Hosting dahil mi?: evet
- Banlı olduğu sponsor var mı?: yok
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: opencart
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Site ve mağazaların açılış tarihi: 2021'den beri bu işi yapıyoruz.
Marka Patent: Marka patent 10 yıllığına bizdedir.
Site adresi: Pm (uygun gördüklerime gönderirim)
Arkadaşlar aşağı yukarı 3 yıldır bitkisel temizlik ürünleri üzerine markamız bulunuyor. Anlaşmalı olduğumuz fabrikalardan kendi markamız adı altında üretim yaptırıyoruz.
Ürün Çeşitleri: Bitkisel bulaşık makinesi tableti, sıvı elde bulaşık deterjanı, bulaşık makinesi parlatıcısı, klorsuz çamaşır suyu şeklindedir.
Marka piyasada bilinen adı duyulan, bolca yorum ve değerlendirmeleri olan bir markadır.
Sadece n11 de 300 ün üzerinde yorumu var, tabi trendyol, hepsiburada amazon gibi yerlerde de var.
Kendi sitemizden de ayda birkaç tane sipariş düşüyor.
Bugüne kadar ne google a reklam verildi, ne sosyal medyada reklam verildi ne de başka bir yerde.
Size şöyle söyleyeyim, n11 deki ürünümüzü bir indirim instagram sayfası bizden habersiz paylaşmış fiyatlarımız uygun diye, 1 hafta boyunca her gün 100 civarı sipariş yağdı. Gerisini siz düşünün...
Ürünlerimizin reklamı yapıldığında bu kadar çok sipariş almasının sebebi çok yorum değerlendirme olması ve fiyatlarının çok uygun olmasıdır. Ürünlerimizin fiyatları her kategoride piyasanın açık ara en uygun fiyatlarıdır.
Ticarette en uygun fiyatı ve en yüksek kar marjını elinde bulundurmak çok büyük bir avantajdır. Biz bunu 3 yıllık deneyim sonucunda sağlam tedarikçilerle tanışarak edindik, siz de aynı tedarikçiler ile devam edebilirsiniz.
Şuanda n11 de trednyol da hepsiburada da platform içi reklam vererek günde minimum 20 30 sipariş alırsınız, siteye reklam verme olayına girerseniz tabiki daha çok sipariş alırsınız. Kaldı ki, marketlere vb. yerlere ürünü pazarlarsanız mükemmel satarsınız çünkü marketlere uygun fiyattan verme şansınız var ve toplu toplu satma şansınız da var toptan olarak. Yani kazanç alanı çok fazla, yeterki siz gerçekten ilgilenin...
Siteden kar marjını size şöyle söyleyeyim; bir kutu sıvı bulaşık deterjanı 25 tl ye alınıyor, 3 katı mar marjı ile satılıyor, keza diğer ürünler de aynı şekildedir.
Durumlar bu şekildedir arkadaşlar. Ben piyasada belli bir seviyeye getirdiğim, bilinirlik edindirdiğim, hiç reklam çalışması yapamadığım, çokca değerlendirme ve yorumu olan yoğun ilgilendiğim dönemlerde efsane satış rakamlarına ulaşmış markamızı ve eldeki stoktaki tüm ürünleri satıyorum.
Teklif usulü satacağım ama teklifi beğenmezsem satmama hakkım vardır.
Pm lerinizi bekliyorum, iyi günler.