HamdiCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocalarım öncelikle sektörü belirteyim sağlık sektöründe wordpress altyapısı ile hazırlanmış sürekli içerik girişi yapılan domain +16 yıl fakat aktif olarak kendim mayıs 2024 den beri içerik girişleri yapmaktayım. Düzenli olarak yaklaşık 90 adet içerik girişi yaptım. İçerikleri yapay zeka dan faydalanarak oluşturup üzerinde güncellemeler, eklemeler çıkarmalar yaparak hazırlayıp Rank Math puanlama sistemine göre uygun bir puana getirerek giriyorum. Onun haricinde çok az seo çalışması yaptırdım. Çok azdan kastım bir kaç seo paketi aldım ve 5-10 arası otoriter hitli haber sitelerinden tanıtım yazısı aldım. Harici olarak bir çalışma yaptırmadım.

Sağlık sektörü ile ilgili google'ın yaptığı güncelleme hakkında çok olmasa da biraz bilgiye sahibim. Sağlık sektöründe üst sıralara hastane ve doktorları getirip ön planda bu siteleri tuttuğu ile ilgili.

Fakat benim bu güncellemeye nazaran yaptırabileceğim ekstra bir şey var mı? Yoksa içerik girerek beklemeye devam edeyim mi? - Siteyi tamamen çöp varsayıp bir kenara atmak gibi bir niyetim yok. Canlanması için bir şeyler yapmak istiyorum. Önerileriniz varsa konuya yazarsanız sevinirim. Veya incelemek isterseniz siteyi özelden iletebilirim.
https://support.google.com/adspolicy/answer/6118?hl=tr

Şansınızı bir deneyebilirsiniz