22. KONU Kaydedilen Domain Sayısı: 42 Adet Troll Blog / Forum / Sözlük → mincik ▪ com Haber Sitesi → guncelturkiye ▪ com Blog İsmi → kenarmahalle ▪ com Coğrafya Sitesi → topografya ▪ com Hesap Satış Sitesi → aktifhesap ▪ com Pratik Yemek Tarifleri → cabukyemek ▪ com Kurye Markası / Farklı Projeler → gidici ▪ com Doğru İlişki Yöntemleri ve Cinsel Terapi Blog → sekskocu ▪ com Parti Organizasyon / Etkinlik → surprizparti ▪ com Beğenmedim ama paylaşmam gerekiyor diye düşündüm. → gerceksatis ▪ com Anne & Bebek Ürünleri E-ticaret Sitesi → bebekmagaza ▪ com Proje fikri bulunamamıştır. → altinteklif ▪ com Marka Kampanyaları / İndirimler / Kupon Paylaşımları → firsatkampanya ▪ com
@tryxdd; Sevimli Ürünlere Hitap Eden Kısa Marka İsmi → pekik ▪ comMarka tescil, isim hakkı, aranma hacmi, domain ban gibi durumları araştırmanız önerilir.
İçerik kişisel düşüncelerimden oluşmaktadır. Yatırım veya iş tavsiyesi değildir. 
Uzun süredir konularınızı takip ediyorum cidden emek için teşekkürler. Benim merak ettiğim siz hiç alım yapıyor musunuz? Mesela bugün 10 tane buldunuz diyelim kendinize 2 tane alıp kalan 8 taneyi mi paylaşıyorsunuz yoksa hepsini mi paylaşıyorsunuz.