gizemkkr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gider belgeli eğitim alırım. Üstünede is kurarım. ne bu😃😃😃
Belgeli eğitimler aldım ve bilgisayar mühendisi oldum. Türkiye'de ÖSS'de 6 bine girdim, ancak tüm bunlar maalesef her zaman iyi para kazanmaya yetmeyebiliyor.Burada çok özel ve fark yaratan taktiklerden ve birebir ders almaktan bahsediyorum.

3 ay boyunca sürekli danışabileceğiniz, tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz ve kazanç kanıtları olan bir eğitim sunuyoruz. Birebir eğitim, grup derslerinden oldukça farklıdır; hocaya istediğiniz soruyu doğrudan sorabilirsiniz. Grup derslerinde aylarca harcadığınız zamanı, birebir eğitimle birkaç günde hızlandırılmış şekilde alabilirsiniz.
Ayrıca, danışanlarıma YouTube ve freelance platformlarında dükkan açmalarına yardımcı oluyorum. Üstelik sabahları bir yere gitmelerine gerek kalmadan, evden çalışıyorlar.

Not: 1.000 TL'den bakım seti de bulabilirsiniz, 10.000 TL'ye de, 100.000 TL'ye de. Ancak kimse 100.000 TL’lik makyaj seti satan bir dükkanda, 1.000 TL’lik ürünü överek satmaya çalışmamalı. Eğer fiyat-performans sizi tatmin ediyorsa, o zaman 1.000 TL’lik seti alın. Ancak bazı insanlar, daha hızlı ve profesyonel olarak çalışmayı tercih eder. Küçük ayrıntılar, yüzbinlerce kişinin önüne çok hızlı geçmenizi sağlar. Bu konuda deneyimim var.

xsnyrx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok yani referans alıyormusunuz demek istedim egitim için
danismanlik kisminda yardimci olurum. imzamdaki ve konudaki whatsapp hattimdan arayabilirsiniz, youtube videolari, animasyon, video editing, story yazimi, ses ve muzik efektleriyle ilgili dilediginiz sorulari sorabilirim, boylece danismanligimi ve bilgimi gormus, ona gore gelip yorum yapmis olursunuz, ne dersiniz?

istiyorsaniz ben musaitim simdi de arayabilirsiniz, gun icinde de genellikle musait oluyorum.