fyby0810 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fikrim Marmaris / Armutalan bölgesi olacaktır. Merkeze de yakın bir konumda oluyor. 6-7 yıl önce tatil için gitmiştim. Genellikle full turist dolu ve sapkın insan görmedim.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...64265987/detay
Örnek bir kiralık villa
hocam bu kadar para eve vermek mantıklı değil. kiraya ayırdığım bütçe max 20 bin

datanes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

6 dil bildiğinizi varsayaraktan otellere yakın mevkiler tercih edebilirsiniz. Belli bir süre ihtiyaç duyma durumunuz olabilir.

Dalaman, Ortaca ve Akyaka tarafları sezonda yoğun olur ama yaşamak için muazzam bir yerdir. Ev sahipleri genellikle muhafazakar ailelerdir.
Milas, Boğaziçi, Güllük tarafları otellere yakın bölgeler güzel kariyer yaparsınız sadece günde gidiş geliş 40 dakika işe gitme derdiniz olur. Birikiminiz varsa Boğaziçi 'de site içerisinden bir daire satın alabilirsiniz. Hem yazlık hem de yaşam koşulları çok iyi.
Bu tarafların esnafı, sanayicisi beterdir. Muhtaç olmayın, hepsi paraya doymuş insanlar. Sağlık yönünden bazı taraflar zayıftır sıra bulamazsınız özel tercih etmek zorunda kalırsınız. Yaşamak için güzeldir iş çıkışı herhangi bir kıyıda diğer güne tamamen motive olabilirsiniz. Benim önerim dil bildiğiniz için RIXOS, TUI gibi otellere CV bırakın yönetici pozisyonları sürekli açılıyor sizin gibi insanlara ihtiyaçları var.
Dalaman, Ortaca ve Akyaka - yerel turist mi yabancı turistmi hocam ?
sağlık açısından zaten devlet kurumlarını kullanmıyorum hocam.

şimdi hedef bölge olarak
Dalaman, Ortaca ve Akyaka
Milas, Boğaziçi, Güllük
bu ilçelere mi bakayım? köyleri hedefliyorum hocam. ilçe merkezlerinde yaşamayı düşünmüyorum.

okcanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buyur Ankaraya gel hocam iş potansiyeli olarak yüksek güzel bir semtte oturursan o kazançlara bakarak söylüyorum hem çevre olarak hem ortam olarak çok iyi gelir ankarada kast sistemi daha yaygın belli bir kesim başka bir kesimin olduğu yere ya gitmiyor gitsede adapte olamayıp geri dönüyor market ve alışveriş olarak da turistik ve istanbula göre uygun
ankaranın gri havası hiç mi hiç ilgimi çekmiyor hocam

UFUKCK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynı düşünceye sahibim sizinle maalesef Adana insanı gerçekten çok gerilemeye başladı özellikle bu son senelerde pislik yatağı haline geldi. İmkanınız varsa kesinlikle durmayın ben hala araştırma içerisindeyim. Düzgün bir imkan denk gelirse bir gün bile durmam bu berbat şehirde.
valla hocam gemileri yaktım. kırtasiyeyi devredince durmayacağım.