Mehmet hocam, günaydın.
Amacım konuya taş koymak değil ama kendimi tutamayacağım maalesef yine.
Yukarıda o cihazla karıştırmayın, bu cihazla karıştırmayın, piyasaya hakimim gibi tonla laf etmişsiniz. Böyle bir ticaret olmaz.
Siz hakimseniz, burada sizin hakimiyetinizi arka cebinden çıkaracak insanlar var.
Velev ki diyelim gerçekten bu kadar biliyorsunuz, o zaman şu an zaten bu fiyatlara hattı açık olan iPhonelar satıldığını, hattı kapalı olanların dolayısıyla daha uygun fiyattan ilana girildiğini de biliyorsunuzdur.
Ocağa kadar bekleyip istediğiniz fiyattan satarsınız, amenna.
Yukarıda insanlara bilmişlik taslamak yerine, direkt olarak serbest piyasa kardeşim, ben bu fiyattan satıyorum, sen git o fiyattan al deseydiniz, ortada hiçbir sorun kalmazdı ve tam haklı olurdunuz
Amacım kötü değil, sürç-i lisan olduysa affola.
Kimseye salladığım yok sattığım fiyatları yazmışım almak isteyen zaten niyeti alışveriş olan arkadaş ulaşır pazarlık ister yardımcı olurum. Yazdığım fiyatın da yüksek olduğunu düşünmüyorum piyasadaki kapalı kutu garantisiz satılan swap cihazların fiyatını baz alarak yorum yapmanıza gerek yok. Belirttiğim gibi yurtdışı cihaz piyasasına da hakimim zaten sıfır kapalı kutu cihaz satışı da yapıyorum, forumda sıfır cihaz konusu yasak olduğu için burada paylaşmıyorum. Ben konumu açmışım alan alır, niyeti ciddi olan ulaşır teklifini de yapar. Satılmadığı takdirde belirttiğiniz gibi ocak itibariyle bu fiyatların üstünde dahi satarım. Özellikle belirtiyorum baltalayıcı yorum gelmiş ona karşılık vermişim durduk yere sağa sola esip gürleme gibi huyum yoktur. Rica ediyorum sadece almak isteyen arkadaş ulaşsın teklifini iletsin açık arttırma veya tartışma konusu açmadım.